Site logo

Κατηγορία: Άρθρα

Φεβ 02
HORECA 2024

HO.RE.CA 2024 Θα τα πούμε HORECA! H ώρα για το κορυφαίο εκθεσιακό event για τον Τουρισμό & τη Μαζική Εστίαση πλησιάζει! 500 top ελληνικά και παγκόσμια brands, καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπόρες λύσεις, σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες, 4 stages τα οποία θα υποδεχτούν εκατοντάδες experts του industry, μοναδικά cooking shows με βραβευμένους chefs, εντυπωσιακά workshops, 7 πανελλήνια […]

Ιούλ 03
Winners Athens WCC 2023

Συγχαρητήρια στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Barista του 2023 — Boram Um, εκπροσωπώντας τη Βραζιλία! 1. Boram Um, Βραζιλία 2. Daniele Ricci, Ιταλία 3. Jack Simpson, Αυστραλία 4. Isaiah Sheese, Ηνωμένες Πολιτείες 5. Dawn Chan, Χονγκ Κονγκ 6. Πάτρικ Ρολφ, Δανία Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Barista Attitude , Victoria Arduino , Alpro , BWT , Cafetto , […]

Μαρ 04
Πώς να αποθηκεύετε τον καφέ στο σπίτι?

Ο καφές έχει καλύτερη γεύση όταν είναι φρέσκος. Λοιπόν, πώς μπορείτε να λάβετε τα μέτρα στο σπίτι για να διασφαλίσετε ότι ο καφές σας θα παραμείνει έτσι; Υπάρχουν πολλές συμβουλές και κόλπα εκεί έξω, αλλά μερικά θα κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε γιατί πρέπει να αποθηκεύουμε σωστά τον καφέ, πώς μπορείτε να […]

Οκτ 27
YELLO COFFEE ROASTERS BLOG DAILLY NEWS

  Το 5th Wave Coffee Από την δεκαετία του 1960, όταν ο καφές έγινε ευρέως διαθέσιμος, έχουν αλλάξει πάρα πολλά, γνωρίσαμε τον κρύο Nescafe Frappe,τον εσπρεσο καφέ και σιγά σιγά στης αρχές της δεκαετίας του 2010 γνωρίσαμε το  3ο κύμα καφε,με  τους μονοποικιλιακους single origin καφέδες, τους speciality coffee,καθώς και τα κρύα παρασκευαστικά ροφήματα, το cold brew και […]

Οκτ 17
Yello Coffee Roasters Franchise

Yello Coffee Roasters Franchise Ψάχνεις  ένα νέο και καινοτόμο  Speciality  Coffee shop franchise? Το Yello Coffee Roasters  το νέο  Speciality Coffee shop έρχεται δυναμικά στην καθημερινότητα ολων των Coffeelovers  με μια μεγαλη γκάμα από Speciality  Gourmet Coffee και από microlot  Speciality Coffee με score Cup 87 plus στο ποτήρι σου κάθε ημερα από τους Barista […]

Ιούν 15
Πώς επηρεάζει η μηχανή εσπρέσο τη ροή εργασίας του barista;

Ως κεντρικό στοιχείο του καφέ, η μηχανή εσπρέσο έχει αποδεδειγμένο αντίκτυπο στη ροή εργασίας των barista και ως εκ τούτου, στην αποτελεσματικότητα του καφέ. Με τα χρόνια, ωστόσο, οι μηχανές εσπρέσο έχουν εξελιχθεί για να καταπολεμήσουν αυτά τα ζητήματα μέσω νέας τεχνολογίας και πιο έξυπνου σχεδιασμού. Για να μάθω περισσότερα σχετικά με το πώς ο […]

Ιούν 01
Τρεις νέες μελέτες δείχνουν εξαιρετικά νέα για την υγεία της καρδιάς για όσους πίνουν καφέ

Τρεις σχετικές μελέτες που μαζί περιλαμβάνουν αυτό που οι συγγραφείς πιστεύουν ότι είναι η μεγαλύτερη ανάλυση του ρόλου του καφέ στις καρδιακές παθήσεις και τη θνησιμότητα δείχνουν εξαιρετικά νέα για τους τακτικούς πότες καφέ. Οι μελέτες, που παρουσιάστηκαν τρεις διαδοχικές ημέρες τον περασμένο μήνα στο ετήσιο συνέδριο του Αμερικανικού Κολλεγίου Καρδιολογίας (ACC) στην Ουάσιγκτον, διαπίστωσαν ότι η […]

Φεβ 02
Καθαρισμός και συντήρηση του μύλου καφέ σας

  Καθαρισμός και συντήρηση του μύλου καφέ σας Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό να πούμε ότι ο μύλος είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια εξοπλισμού σε οποιαδήποτε εγκατάσταση παρασκευής καφέ. Χωρίς μύλο υψηλής ποιότητας, είναι δύσκολο να επιτευχθεί ομοιόμορφη κατανομή μεγέθους άλεσης, η οποία με τη σειρά της θα επηρεάσει την ποιότητα της εξαγωγής σας. Αλλά […]

Ιούν 30
Συνταγές Cold Brew: 4 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Ψυχρή παρασκευή = αλεσμένος καφές + κρύο νερό + πολύς χρόνος. Σωστά?Φυσικα Λανθασμένη σκεψη! Υπάρχουν πολλά περισσότερα πραγματα παρασκευαστικα σε αυτό το κρυο ροφημα καφε παρά μόνο αυτό. Όταν γίνει σωστά, η κρύα ζυθοποιία μπορεί να επιδείξει τις καλύτερες δυνατότητες του σπυριου καφε  με μία μόνο γουλιά. Ανάλογα με το πώς το φτιάχνετε, μπορεί να […]

Ιούν 13
Άρωμα, σώμα, γεύση και φινίρισμα: Ένας οδηγός για αρχάριους για τη γεύση του εσπρέσο

  Το Espresso είναι ένα τολμηρό, συμπυκνωμένο ροφημα με πάνω από έναν αιώνα κληρονομιάς στον τομέα του καφέ. Μπορεί να εντοπιστεί στην Ιταλία του 19ου αιώνα, και σήμερα απολαμβάνεται σε όλο τον κόσμο με διάφορες μορφές από εκατομμύρια ανθρώπους. Η παραγωγή ποιοτικού εσπρέσο αποτελεί επίσης βασικό μέρος του ρόλου του barista. Είναι ένα από τα κύρια σημεία στα […]