Κατηγορία: Άρθρα

Ιούν 30
Συνταγές Cold Brew: 4 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Ψυχρή παρασκευή = αλεσμένος καφές + κρύο νερό + πολύς χρόνος. Σωστά?Φυσικα Λανθασμένη…

Ιούν 13
Άρωμα, σώμα, γεύση και φινίρισμα: Ένας οδηγός για αρχάριους για τη γεύση του εσπρέσο

  Το Espresso είναι ένα τολμηρό, συμπυκνωμένο ροφημα με πάνω από έναν αιώνα…

Απρ 22
One of a Kind Guatemala» Microlot

Η Εθνική Ένωση Καφέ της Γουατεμάλας Anacafé ανακοίνωσε την έναρξη ενός προγράμματος…

Μαρ 24
Μικρές παρτίδες και Monsoon Malabar: Το μέλλον της Ινδίας ως προέλευση καφέ

Η Ινδία φιλοξενεί περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους, 22 γλώσσες και…

Φεβ 06
Προφίλ πίεσης, παλμός και οι 3 φάσεις εξαγωγής εσπρέσο

Η εξαγωγή εσπρέσο μπορεί να είναι γρήγορη, αλλά δεν είναι απλή. Τόσο χημικά όσο και…

Νοέ 25
Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον «Speciality coffee»;

Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον «Speciality Coffee»; Ο όρος «Speciality»…

Νοέ 19
Τι είναι το Coffea Liberica;

Τι είναι το Coffea Liberica; Υπάρχουν περισσότερα από 120 αναγνωρισμένα είδη κάτω από…

Νοέ 09
Τι έπεται? Επιλογές ανάπτυξης σταδιοδρομίας για Baristas

Το να εργάζεσθε σαν  barista μπορεί να είναι συναρπαστικό και ικανοποιητικό. Μπορεί…

Νοέ 04
UnitedBaristas Coffee News Uptade lockdown στα Take a Way σε Θεσσαλονικη και Σερρες!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ TAKE AWAY ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ: Και το take…