Blog UnitedBaristas Communitycoffee

Ιούλ 19
Τι είναι το «τρίτο κύμα καφέ» και πώς διαφέρει από το speciality;

Το τρίτο κύμα του καφέ. Αντιμετωπίζουμε αυτήν τη φράση όλη την ώρα, σε καφετέριες ή…

Ιούλ 17
Ο Σταύρος Λαμπρινίδης αποκαλύπτει βήμα-βήμα τα «μυστικά» για τον τέλειο καπουτσίνο

Αν οι περισσότερες απόπειρές σας να φτιάξετε καφέ στο σπίτι δεν καταλήγουν καλά, τότε…

Ιούλ 16
Ημερολόγιο παγκόσμιων εκδηλώσεων καφέ

July 23 – July 26 Το London Coffee Festival επιστρέφει για τη 10η…

Ιούλ 16
Ενεργός άνθρακας (κοκκώδης και μπλοκ)

Ο κοκκώδης ενεργός άνθρακας είναι μια τεχνολογία καθαρισμού, για τη μείωση ενός ευρέως…

Ιούλ 15
0 Cold brew: Η νέα τάση στον καφέ

Τι είναι το cold brew; Πότε ξεκίνησε; Έχει διαφορετικές κατηγορίες; Πώς μπορούμε να το…

Ιούλ 15
World of Coffee Warsaw 2020

World of Coffee Αναβλήθηκε στις 15-17 Οκτωβρίου 2020Όπως ανακοινώθηκε στις 11 Μαρτίου,…

Ιούλ 15
SCA GREECE ROASTING 2020

Οι συμμετοχές έκλεισανΟ SCA Greece σας ευχαριστεί για την ανταπόκριση και σας…

Ιούλ 14
10 Βηματα για τον τελειο καφε.

Η ανώτερη ποιότητα του καφέ στο φλιτζάνι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες καθόλη τη…

Ιούλ 09
Τεχνολογίες βελτίωσης νερού για καφέ

Από την μια, γνωρίζουμε όλοι τι αποτέλεσμα έχουν τα μεταλλικά άλατα στις συσκευές μας…

Ιούλ 09
Χημεία νερού στον καφέ μας

Η χημεία νερού στον καφέ είναι ένα ακόμα από τα μυστικά του τέλειου εσπρέσο.  Η…