Blog UnitedBaristas Communitycoffee

Σεπ 02
Το Athens Coffee Festival ματαιώνεται και δίνει ραντεβού το 2021

Ματαιωση λογο Covid-19 του ATHENS COFFEE FESTIVAL 2020 COVID-19 5o ATHENS COFFEE FESTIVAL

Αυγ 07
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καφέ 2020 ακυρώθηκε λόγω περιορισμών ταξιδιού COVID-19

Σήμερα, η World Coffee Events (WCE) και η Special Coffee Association (SCA)…

Αυγ 06
Πώς το προφίλ ροής επηρεάζει την εξαγωγή Espresso

Πώς το προφίλ ροής επηρεάζει την εξαγωγή Espresso

Αυγ 05
Οδηγός αλλεργιών σε γαλακτοκομικά προϊόντα.

Οδηγός για Caffee-Bar για τον χειρισμό αλλεργιών σε γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ιούλ 31
4 μεταβλητές που επηρεάζουν το ψήσιμο(Roasting Coffee)

Το ψήσιμο έχει να κάνει με την ανάδειξη των καλύτερων ιδιοτήτων ενός…

Ιούλ 26
Πώς να φτιάξετε ένα μείγμα Espresso

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΕΣΠΡΕΣΟ

Ιούλ 25
Micro Lot Coffee

Οι μικρο παρτίδες είναι το χρυσό παιδί της βιομηχανίας του καφε Speciality Coffee. Για…

Ιούλ 25
HORECA 2021

HORECA 2021: Στόχος η ασφάλεια & η εμπορική επιτυχία για εκθέτες και επισκέπτες Σε…

Ιούλ 25
MELBOURNE WORLD COFFEE CHAMPIONSHIPS

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barista 2020 & World Brewers Cup 3-6 Νοεμβρίου 2020 | Διεθνής…

Ιούλ 22
Σας παρουσιαζουμε το Ιταλικο μηχανημα για Roasting (800γρ-1.400γρ) TOSTABAR GENIUS K1.

Η ποιότητα του παραδοσιακού ψησίματος για μια εξαιρετικη γεύση.Με το μηχανημα Roasting…