Ετικέτα: https://perfectdailygrind.com/

Φεβ 06
Προφίλ πίεσης, παλμός και οι 3 φάσεις εξαγωγής εσπρέσο

Η εξαγωγή εσπρέσο μπορεί να είναι γρήγορη, αλλά δεν είναι απλή. Τόσο χημικά όσο και…

Νοέ 25
Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον «Speciality coffee»;

Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον «Speciality Coffee»; Ο όρος «Speciality»…

Νοέ 09
Τι έπεται? Επιλογές ανάπτυξης σταδιοδρομίας για Baristas

Το να εργάζεσθε σαν  barista μπορεί να είναι συναρπαστικό και ικανοποιητικό. Μπορεί…

Οκτ 27
Υποστήριξη των Baristas λογο Covid-19: Καφετέριες, πελάτες και εταιρείες καφε.

Ο Covid-19 επηρέασε όλους σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού καφέ, από παραγωγούς έως τους…

Αυγ 06
Πώς το προφίλ ροής επηρεάζει την εξαγωγή Espresso

Πώς το προφίλ ροής επηρεάζει την εξαγωγή Espresso

Ιούλ 31
4 μεταβλητές που επηρεάζουν το ψήσιμο(Roasting Coffee)

Το ψήσιμο έχει να κάνει με την ανάδειξη των καλύτερων ιδιοτήτων ενός…

Ιούλ 26
Πώς να φτιάξετε ένα μείγμα Espresso

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΕΣΠΡΕΣΟ