Ετικέτα: barista

Απρ 05
Γιατί η διανομή και το tamping είναι τόσο σημαντικά για τον ποιοτικό espresso;

Γιατί η διανομή και το tamping είναι τόσο σημαντικά για τον ποιοτικό espresso; Όταν…

Οκτ 27
YELLO COFFEE ROASTERS BLOG DAILLY NEWS

  Το 5th Wave Coffee Από την δεκαετία του 1960, όταν ο καφές έγινε ευρέως…

Ιούν 15
Πώς επηρεάζει η μηχανή εσπρέσο τη ροή εργασίας του barista;

Ως κεντρικό στοιχείο του καφέ, η μηχανή εσπρέσο έχει αποδεδειγμένο αντίκτυπο στη ροή…

Οκτ 02
Η πρώτη δημοπρασία εικονικής παρτίδας της Σιγκαπούρης προσελκύει 45 παραγωγούς και 56 παρτίδες από 12 χώρες

Σαράντα πέντε παραγωγοί και 56 παρτίδες καφέ ειδικής ποιότητας από 12 χώρες θα…

Αυγ 05
Οδηγός αλλεργιών σε γαλακτοκομικά προϊόντα.

Οδηγός για Caffee-Bar για τον χειρισμό αλλεργιών σε γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ιούλ 25
HORECA 2021

HORECA 2021: Στόχος η ασφάλεια & η εμπορική επιτυχία για εκθέτες και επισκέπτες Σε…

Ιούλ 22
Σας παρουσιαζουμε το Ιταλικο μηχανημα για Roasting (800γρ-1.400γρ) TOSTABAR GENIUS K1.

Η ποιότητα του παραδοσιακού ψησίματος για μια εξαιρετικη γεύση.Με το μηχανημα Roasting…

Ιούλ 19
Τι είναι το «τρίτο κύμα καφέ» και πώς διαφέρει από το speciality;

Το τρίτο κύμα του καφέ. Αντιμετωπίζουμε αυτήν τη φράση όλη την ώρα, σε καφετέριες ή…

Ιούλ 16
Ημερολόγιο παγκόσμιων εκδηλώσεων καφέ

July 23 – July 26 Το London Coffee Festival επιστρέφει για τη 10η…

Ιούλ 16
Ενεργός άνθρακας (κοκκώδης και μπλοκ)

Ο κοκκώδης ενεργός άνθρακας είναι μια τεχνολογία καθαρισμού, για τη μείωση ενός ευρέως…