Καθαρισμός και συντήρηση του μύλου καφέ σας Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό να πούμε ότι ο μύλος είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια εξοπλισμού σε οποιαδήποτε εγκατάσταση παρασκευής καφέ. Χωρίς μύλο υψηλής ποιότητας, είναι δύσκολο να επιτευχθεί ομοιόμορφη κατανομή μεγέθους άλεσης, η οποία με τη σειρά της θα επηρεάσει την ποιότητα της εξαγωγής σας. Αλλά […]
Ο Covid-19 επηρέασε όλους σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού καφέ, από παραγωγούς έως τους baristas. Περισσότερο από το 90% των καφέ σε όλο τον κόσμο έπρεπε να κλείσουν τα καταστηματα τους σε κάποιο σημείο του lockdown. Και ενώ ο αντίκτυπος για ορισμένες καφετέριες ήταν διαχειρίσιμος, για πολλές επιχειρησης καφε,η δραματικη μεταβολή λογο πανδημειας Covid-19 στης […]
Το να ξοδεύετε ώρες με τα πόδια σας, να αλληλεπιδράτε με πελάτες, να χειρίζεστε μηχανήματα και να προετοιμάζετε ροφηματα καφε είναι μερικές μόνο από τις εργασίες που οι baristas ολοκληρώνουν καθημερινά. Υπάρχουν πολλά πραγματα που πρεπει να κανει ενας Barista καθημερινα για να μετατρέψει τα σπυρια του καφε σε ροφηματα, όπως η άλεση του […]
Οι εκπαιδευμένοι baristas γνωρίζουν τη σημασία της επιλογής του σωστού μεγέθους άλεσης για διαφορετικές μεθόδους παρασκευής. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα Coffeeshop&Espresso-Bar εξεταζουνε και ελεγχουνε τακτικά τους μύλους τους και την κοκομετρια του καφε καθως επισης και την υγρασια του περιβαλλοντος όλη την ημέρα για να διατηρούν την εκχυλιση του καφε σωστη και συνεπή. Αλλά αν […]