Site logo

Ετικέτα: #θεσεις_εργασιας_barista

Φεβ 06
Προφίλ πίεσης, παλμός και οι 3 φάσεις εξαγωγής εσπρέσο

Η εξαγωγή εσπρέσο μπορεί να είναι γρήγορη, αλλά δεν είναι απλή. Τόσο χημικά όσο και φυσικά, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στο εσωτερικό του καφέ όταν τραβάτε μια δοση εσπρεσσο καφε. Το περιπλέκει ακόμη περισσότερο, το πώς το νερό πιεζει τον αλεσμενο καφε  στην αρχή της εκχύλισης και πως  είναι πολύ διαφορετικό το γευστικο αποτελεσμα στο φλυτζανι […]

Νοέ 18
Coffee Business Awards 2020

Νέα ημερομηνία! Στις 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των  Coffee Business Awards 2020 #coba20 ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας στη χώρα μας. Η κλειστή συνάντηση μεταξύ θεσμικών φορέων και στελεχών του κλάδου του καφέ θα διεξαχθεί διαδικτυακά, στις 19 Νοεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Τελετής Απονομής θα […]