Σύνδεση
Νέα καταχώρηση
    • Άρθρα
    • Events
    • Όροι χρήσης
    • Εγγραφή
    Νέα καταχώρηση

    XLVI AZOMICO PRESERVED ROASTED COFFEE

    • Στοιχεία εξοπλισμού
    • prev
    • next
    • Τηλεφωνήστε τώρα
    • Κοινοποιήστε
    • Αναφορά
    • prev
    • next
    Περιγραφή

    XLVI Azomico: Το Έργο Αζώτου από την Ιταλικη εταιρια XLVI είναι ένας εξαιρετικά πρωτοποριακός σχεδιασμος που φερνει την επανασταση στα καταστηματα Speciality-coffeeshop-καθως και στα συγχρονα καφεκοπτεια που πουλανε Origin Coffee και θελουνε να αποθηκευουνε και να διατηρουνε σωστα ολα τα στοιχεια που χαρακτηριζουνε τους μονοποικιλιακους εσπρεσο καφε που πουλανε στους πελατες τους.
    Ειναι ένα επαναστατικό σύστημα σχεδιασμένο για να εξασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση του
    καβουρδισμένους κόκκους καφέ.
    Με την προσθήκη αζώτου με μεγαλύτερη πίεση σε εκείνη που δημιουργείται από τους κόκκους καφέ
    όταν εκδιώκουν τα αέρια και τα αρώματά τους, σε δοχεία σιλο ειδικά σχεδιασμένα
    να αντέχουνε σε υψηλές πιέσεις,με  μια αντίστροφη λειτουργία  αυτή της απώλειας αρωμάτων
    είναι ενεργοποιημένη. Τα αρώματα, που δεν μπορούν να απελευθερωθουνε απο το σωμα του σπυριου καφε, μπορούν να διατηρηθούν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τα σπυρια του καφε  που θα απελευθερωθουνε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε άλλη συντήρηση

    Ο AZOMICO ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ XLVI
    AZOMICO
    Άζωτο για τη διατήρηση του καφέ
    Ενα συστημα αποθηκευσης άζωτου που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τους καφέδες των ποικιλλιων speciality coffee. Ο σχεδιασμός του  διήρκεσε ενάμισι χρόνο, όπου δοκιμάσαμε, βελτιώσαμε, ενισχύσαμε και δοκιμάσαμε με όλες τις καθημερινές δυσκολίες ενός μπαρ.
    Πώς λειτουργεί: Το άζωτο προστίθεται στα σιλό σε υψηλότερη πίεση 2bar: σε αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση, οι κόκκοι αποτυγχάνουνε να αποβάλλουν το διοξείδιο του άνθρακα που έχει κατά το καβουρδισμα του καφε,όπως και να εξατμιστούν τα αιθέρια έλαια του σπυριου του καφε ,ετσι μπορουνε και συνεχιζουνε στη συνέχεια να παραμένουν καθαρά και ακέραια μέχρι την στιγμή της εκχύλισης.
    Ως εκ τούτου, το άζωτο παρατείνει τη ζωή και την ποιότητα των κόκκων, απομακρύνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις που προκαλούνται από το χρόνο και την οξείδωση.

    Χάρη στο Azomico, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά μπορούν να καθοριστούν στο
    σημείο ωρίμανσης που θεωρείται κατάλληλο και, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης
    αλλαζουμε την πιεση απο 2 bar (φέρνοντας την πίεση αζώτου σε πάνω από 1,5 bar),με αυτές τις ιδιότητες
    θα διατηρηθεί, με απόλυτα φυσικό τρόπο, για χρονικό διάστημα 6 μηνων και επανω.

     

    AZOMICO 1 silos
    Net weight 168 Kg
    Voltage 220-240 V
    Silos max capacity 3,5 Kg each
    Hz 50 / 60
    Size depth 60 cm
    width 140 cm
    height 160 cm
    ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΟ AZOMICO SILOS
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΩΝ SILOS ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    E-Mail Info#espressomania.gr
    Κινητο 6941563072

    Είδος
    • Μύλος καφέ
    Κατασκευαστής

    XLVI

    Τιμή

    3850

    Κατάσταση εξοπλισμού

    Καινούριος

    Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΜΟΙ ΜΥΛΟΙ ΚΑΦΕ MAZZER 11 ΤΕΜΑΧΙΑ

    • 6941563072
    2500
    MAZZER

    Kilo ' Precsion Auto-Tamper Slingshot

    • 6941563072
    1050
    ΑΛΛΟ

    SLINGSHOT C68 BLACK CONICAL BLADE ESPRESSO COFFEE GRINDER

    • 6941563072
    2590
    ΑΛΛΟ


    Τηλεφωνικό κέντρο: 2312 314936


    United Baristas © Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλης της σελίδας χωρίς γραπτή άδεια μας.

    person
    Σύνδεση

    Or connect with

    Login with Facebook
    lockΞεχάσατε τον κωδικό σας;

    Καλάθι

      • Facebook
      • Twitter
      • WhatsApp
      • Telegram
      • LinkedIn
      • Tumblr
      • VKontakte
      • Mail
      • Copy link