Blog

Οκτ 17
Baristas Πώς να ελαχιστοποιήσετε τον τραυματισμό και να μεγιστοποιήσετε την άνεση πίσω από το Bar

  Το να ξοδεύετε ώρες με τα πόδια σας, να αλληλεπιδράτε με πελάτες, να χειρίζεστε…

Οκτ 14
Πώς να προσαρμόσετε την εξαγωγή Espresso και να δημιουργήσετε νέες συνταγές

Η εξαγωγή του μονοποικιλιακου σας espresso είναι απενεργοποιημένη;τι κάνετε; Ρυθμίστε…

Οκτ 02
Η πρώτη δημοπρασία εικονικής παρτίδας της Σιγκαπούρης προσελκύει 45 παραγωγούς και 56 παρτίδες από 12 χώρες

Σαράντα πέντε παραγωγοί και 56 παρτίδες καφέ ειδικής ποιότητας από 12 χώρες θα…

Οκτ 01
Ο καφές “τελειώνει” και κανείς δεν το έχει καταλάβει!

Φταίει η κλιματική αλλαγή Το τέλος του είναι κοντά και αναμένεται να αλλάξει όλα όσα…

Οκτ 01
1η Οκτωμβριου η Διεθνης Παγκοσμια Ημερα του Καφε

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ Ο Διεθνής Οργανισμός Καφέ (ICO) είναι ενθουσιασμένος…

Σεπ 26
Ποια είναι η αλήθεια για τον καφέ χωρίς καφεΐνη;

Πολλοί από εμάς έχουμε βιώσει τα αποτελέσματα του υπερβολικού καφέ. Το τρεμουλο στα…

Σεπ 24
Η κατανάλωση καφέ συνδέεται με βελτιωμένα αποτελέσματα σε ασθενείς με καρκίνο του παχέος εντέρου

Η κατανάλωση καφέ μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης των ατόμων που έχουν…

Σεπ 23
Χρήση του σωστού μεγέθους άλεσης για τη μέθοδο παρασκευής: Ένα πείραμα

Οι εκπαιδευμένοι baristas γνωρίζουν τη σημασία της επιλογής του σωστού μεγέθους άλεσης…

Σεπ 20
Τελικά η καφεΐνη βελτιώνει την μνήμη;

Οι περισσότεροι άνθρωποι που καταναλώνουν επί καθημερινής βάσεως καφέ, αναρωτιούνται…