ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2021 WORLD OF COFFEE ΚΑΙ WORLD COFFEE CHAMPIONSHIPS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κοινοποίηση
Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ένωσης Specialitycoffee, 

Πρόκειται για μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της εμπορικής έκθεσης του 2021 World of Coffee (WOC) και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καφέ (WCC), που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο.

Με την εφαρμογή των εμβολιασμών COVID-19 σε πολλές χώρες παγκοσμίως, υπάρχει ένα φως στο τέλος της σήραγγας. Δυστυχώς, εξακολουθούν να αυξάνονται τα περιστατικά του ιού κοροναϊκού και παραμένει μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με τις προοπτικές προσωπικών γεγονότων όπως το WOC και το WCC τα επόμενα δύο τρίμηνα του έτους. 

Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με τους συνεργάτες μας, αξιολογώντας τη βιωσιμότητα να προχωρήσουμε με τη διοργάνωση των εκδηλώσεων 2021 WOC και WCC στην Αθήνα τον Ιούνιο. Η υγεία και η ασφάλεια της κοινότητας και του προσωπικού μας παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα. Δεσμευόμαστε να σας κοινοποιήσουμε μια αποφασιστική απόφαση σχετικά με αυτά τα σημαντικά γεγονότα έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. 

Το προηγούμενο έτος ήταν δύσκολο για τον καφέ και τις συναφείς επιχειρήσεις. Η SCA παραμένει δεσμευμένη να επιτρέπει συνδέσεις μεταξύ αγοραστών και προμηθευτών μέσω εκδηλώσεων όπως το World of Coffee και το World Coffee Championships. Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και για την υπομονή σας καθώς διαχωρίζουμε τα επόμενα βήματα. Θα επικοινωνήσουμε ξανά πριν από το τέλος του μήνα. 

Σας ευχαριστώ, 

Γιάννης Αποστολόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος